Skip to main content

Få hjemmebesøk av Interiørkonsulent

Syns du det er vanskelig å finne den rette fargen til stueveggene, eller er usikker på hvilket gulv som kler ditt kjøkken? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg.

Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Spennende, ikke sant? Våre farge- og interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg.

På hjemmebefaring kartlegger interiørkonsulenten dine ønsker og behov med gode verktøy slik at du kan fortelle hva du liker, og det blir tatt nødvendige mål.

Tilbake i butikken vurderer interiørkonsulenten et hav av muligheter, og setter sammen et forslag som kan passe hos deg. Våre interiørkonsulenter har kompetanse til å se helheten og skaper et komplett og gjennomført interiør etter dine ønsker.

Etter besøket lager vi en plan for deg, som du kan komme i butikken og få presentert! Interiørkonsulenten foreslår stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker. 

Et hjemmebesøk koster kr 1500,-. Prisen inkluderer 1 times hjemmebesøk og møte i butikken i etterkant. Kjøretillegg utenfor Horten kommune. 

1 Step 1

Be om besøk av interiørkonsulent

Trenger du håndverker?
Hva trenger du hjelp til?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

FØLG OSS

HÅNDVERK

C Kristoffersen & Sønn AS
Org.nr. 985 309 604

BUTIKK

C Kristoffersen Fargehandel AS
Org.nr. 985 309 523
Åpent: 7 - 19 (9 - 16)

KONTAKT

Trimveien 41 Horten Handelspark
Tlf: 33083100
firmapost@c-kristoffersen.no

Levert av Ascentia AS