Fargerike
Fargerike Kristoffersen AS
Horten Handelspark
Trimveien 41
3188 Horten

Telefon:  33 08 31 00
e-mail: firmapost@c-kristoffersen.no

Våre åpningstider er:
Mandag til Fredag
kl. 0700 - 1900
Lørdag
kl. 0900 - 1600


Daglig leder Øyvind Kristoffersen

 
Øyvind er eier og daglig leder av firmaet: Malermester C.Kristoffersen & Sønn AS. Han er 5. generasjon malermester i firmaet som har hatt sitt virke i Horten og Åsgårdstrand i snart 160 år. Han har fagbrev i  tømrerfaget og malerfaget. I tillegg selvsagt mesterbrev som maler.

Prosjektleder Baard Olafsen
 
 
Formann hos malermester Kristoffersen er Baard. Han har jobbet i firmaet siden år 2000 og er meget allsidig med kunnskap om det meste som omhandler våre fagområder. Hans hovedoppgaver er oppfølging av pågående prosjekter og jobber samt kalkulering av tilbud.

Prosjektleder Kenneth Næss
 
 
Kenneth har jobbet i firmaet siden 2000. Med bakgrunn fra Tømreryrket, forsvaret og endel forskjellige yrker og håndverksfag har han en bred erfaring med de meste av det som omfatter hus og hjem, både rehabilitering og nybygg. Ønsker du spesielle løsninger eller pristilbud på større mengder varer er Kenneth den du skal snakke med.
 
Kenneth har sin arbeidsplass på kontoret, der han administrerer og bistår i prosjektstyring, rapportering og byggteknisk dokumentasjon.

 
Digitroll publiseringsløsning