Fargerike
Fargerike Kristoffersen AS
Horten Handelspark
Trimveien 41
3188 Horten

Telefon:  33 08 31 00
e-mail: firmapost@c-kristoffersen.no

Våre åpningstider er:
Mandag til Fredag
kl. 0700 - 1900
Lørdag
kl. 0900 - 1600


Gardinsøm
 
 
Vi syr gardiner på egen systue i tillegg til at vi formidler industriell søm fra fabrikk. På den måten kan vi tilby både skreddersøm av meget høy kvalitet, og søm til større prosjekter.
 

 
Pagunette er en av våre hovedleverandører på stoffer. Pagunette leverer stoffer i alle kvaliteter, og i mange priskategorier. Vi har stor utstilling i butikken med Pagunette stoffer, og hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen en løsning for deg.
 
Pagunette leverer også "industrisøm" - gardiner sydd på fabrikk etter mål. Et ypperlig valg så vel som i hjemmet som i kontorer og offentlige bygg.

 Designers Guild er et merke vi er veldig stolt av å representere. Den engelske designeren har gjennom mer enn 30 år fargesatt interiører over hele verden med stoffer, tekstiler, tapeter og møbler.
Hos oss er Designers Guild godt representert med et stort utvalg stoffer i alle prisklasser, og brukes ofte i de elegante interiørene.
 

Toso
Toso er vår hovedleverandør på gardinstenger, skinner og tilbehør. Vi har et godt samarbeid med Toso, og prosjekterer, leverer og monterer gjerne komplette løsninger fra deres sortiment.
 
Digitroll publiseringsløsning